Ronde van Vlaanderen

Startplaats: 
Sporthal Recrean, Eindrieskaai 26 te 9700 Oudenaarde
Organisatie: 
ERGO

"Vlaanderen Mooiste" komt stilletjes korter bij.  Zondag 6 april 2014 rijden de profs de 98ste Ronde van Vlaanderen.  Boonen, Cancellara, Sagan, ... zullen dit jaar opnieuw het loodzware parcours voorgeschoteld krijgen.
Heeft u er altijd al van gedroomd het parcours van de Ronde van Vlaanderen zelf eens te rijden?  Met de Ronde van Vlaanderen Cyclo en ERGO is het mogelijk!

Een dag vóór de profs, op zaterdag 05 april 2014, kan u meefietsen aan de "Ronde van Vlaanderen Cyclo" met ERGO.  ERGO neemt voor de zevende keer deel aan deze tocht .  Na jaarlijkse gewoonte wordt deze tocht begeleid door "De Leeuw" himself:  Johan Museeuw.  Hij zal het gloednieuwe parcours voorrijden.  Bent u even sterk als "De Leeuw"?

Dagindeling

07u30:  Onthaal in de sporthal van Oudenaarde (adres:  Sporthal Recrean,  Eindrieskaai 26, 9700 Oudenaarde).  Uw deelnemersnummer en kaderplaatje zullen hier klaarliggen.  Indien u dat wenst, kan u zich omkleden in de kleedkamers van de sporthal.

07u30 - 08u30:  Ontbijt met koffiekoeken, fruit en drank.

08u30:  Gezamenlijk vertrek naar de start van de Ronde van Vlaanderen Cyclo.  We trachten in groep met de rode ERGO-kleuren het 83 km- of 133 km traject samen af te leggen.

13u - 15u:  Voorziene aankomst en start BBQ

Extra informatie

Bij aankomst krijgt u de mogelijkheid om uw stramme benen te laten masseren door professionele kinesisten van o.a. de ploeg van Cavendish.  De warme douche nadien maakt de opknapbeurt helemaal volledig.  Later mag u aanschuiven op onze overheerlijke BBQ en krijgt u drie drankbonnetjes.  Natuurlijk kan u tijdens de BBQ en tussen "pot en pint" uw unieke dag nabespreken met de andere deelnemers.

Kostprijs voor deze unieke dag is slechts 60 euro voor de tocht van 83 km en 65 euro voor het parcours van 133 km.  Aarzel zeker niet en schrijf u in voor dit uniek arrangement via de link onderaan deze pagina.

Na uw inschrijving krijgt u per kerende verder informatie toegestuurd.  Inschrijven (en betaling) is mogelijk tot en met dinsdag 25 maart 2014.

Wilt u deelnemen aan het de Ronde van Vlaanderen Cyclo met ERGO maar u heeft u zelf al ingeschreven voor de Cyclo (via de website van RVV)?  Geen probleem!  Voor 35 euro is het mogelijk om over te stappen naar het arrangement dat ERGO aanbiedt.  Stuur een e-mail naar f.333@ergopro.be en wij zorgen voor de rest.

De ERGO orgaisatie.