Parijs - Roubaix:

Startplaats: 
Vélodrome Couvert Regionaal Jean Stablinski, 59 rue Alexander Fleming, 59100 Roubaix
Organisatie: 
ERGO

Dienen we u Parijs-Roubaix eigenlijk nog voor te stellen?  Parijs-Roubaix is een eendaagse wielerwedstrijd die elk jaar in het noorden van Frankrijk wordt gereden.  Deze wielerwedstrijd is één van de vijf wielerklassiekers en wordt precies één week na de Ronde van Vlaanderen gereden.  De wedstrijd wordt ook wel de "Hel van het Noorden" genoemd omdat een deel van het parcours wordt gereden over, afhankelijk van de weersomstandigheden, droog en stoffige ofwel nat en gladde kasseistroken.  Parijs-Roubaix wordt voor de profs in 2014 op zondag 13 april gereden.

Met ERGO kunt u twee dagen voordat de profs het tegen elkaar opnemen, op vrijdag 11 april 2014, hetzelfde parcours bekampen.
Natuurlijk zorgen ERGO ervoor dat u dit parcours niet alleen moet rijden.  Eerst en vooral organiseren we deze unieke tocht voor een groep van maximum 45 deelnemers.  De beperking in het aantal deelnemers zorgt ongetwijfeld voor een onvergetelijke dag.  Daarnaast zult u tijdens de tocht begeleid worden door zes professionele fietsers én door ex-overwinnaar "Johan Museeuw".
Aangezien we onze Classic twee dagen voor de profs rijden, zult u tijdens de tocht ook meermaals vergezeld worden voor verkennende ploegen zoals Quickstep, Garmin, Sky, Rabo, ...  Zouden wij deze profploegen kunnen volgen?

Dagindeling

09u00:  Verzamelen in de Vélodrome Couvert Regionaal Jean Stablinski (59 rue Alexander Fleming,  59100 Roubaix)

09u15:  Briefing door de begeleiders.

09u30:  Indeling van de groepen (groep 1:  100 km voor de snellere wielrennersgroep 2:  70 km voor mountainbikes en de iets minder getrainde wielrenners).

09u45:  Vertrek groepen.  Kleine Tour met 7 kassei zones (1 bevoorrading).  Grote Tour met 12 kassei zones (2 bevoorradingen)

14u30 - 15u00:  Voorziene aankomst in Roubaix van beide groepen.

Extra informatie

Tijdens de tocht zullen voor beide groepen begeleiders voorzien zijn, volgwagens en motards zorgen voor een vlekkeloos verloop van de tocht.  Onderweg zijn er ook bevoorradingen voorzien.

Na de tocht kunt u gebruik maken van de warme douches.  En na de verkwikkende douche kunt u de tocht nabespreken tijdens de broodjeslunch.  Kostprijs voor deze unieke dag is slechts 60 euro.  We beperken het aantal deelnemers tot 45 personen.  Wees er dus snel bij en schrijf u in via de link onderaan deze pagina.

Na uw inschrijving krijgt u per kerende verder informatie toegestuurd.  Inschrijven (en betaling) is mogelijk tot en met woensdag 26 maart.

Team ERGO