ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Resultaten voor etixx recovery shake forum

etixx recovery shake forum
Recovery Shake Etixx.
Voor wie kan de Etixx Recovery Shake voordelig zijn? De Etixx Recovery Shake is een rijke mix van koolhydraten glucose en fructose, weiproteïnen en vitaminen die zorgen voor een snelle heraanvulling van de energiereserves en een optimaal behoud van gezonde spieren.
Algemene loopthread Deel 3 Pagina 187.
View Forum Posts. Oorspronkelijk geplaatst door M_N_M Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. //: onclickiqts_show'19887387_2' return falseWeergeven." Ik heb whey van bodyenfit.nl, kost 35 voor 2.3kg maar daar doe je wel effe mee Vind het eigenlijk best nog lekker ik heb al vanille en chocolade gehad. Je kan het drinken zowel gemixt in water als in melk maar ik doe het met water en smaakt lekker Het is wel niet specifiek een recovery shake, ik doe het gewoon voor de snelle eiwitten geen idee wat er meer in een recovery shake zit, vermoed wat koolhydraten wat in de mijne niet het geval is. Magnesium neem ik zo goed als dagelijks. Geen idee of het echt nodig is maar vroeger had ik wel vaak spierpijn en nu heb ik daar geen last meer van kan natuurlijk ook gewoon komen omdat ik veel meer loop dan vroeger en het meer gewoon ben P.: Bedankt voor de tip. Als mijn Etixx doos van 15kg, leeg is ga ik sowieso overschakelen naar een andere recovery-shake Zal eens kijken of vanille en chocolade me beter liggen dan dat zoet kiwi-framboos gedoe.
eiwit Start to run Beginnen met lopen Forum.
Dit wil zeggen zoveel mogelijk Lysine. Eiwitten neem je altijd als recuperatie, na de training tenzij je een bodybuilder bent. Persoonlijk neem ik altijd die van Etixx recovery shake na het lopen en de Etixx Amino Acids na de fitness.
Mountainbike.be Toon onderwerp ETIXX.
Ik ga voor trainings en voedingsadvies langs bij dr Van Elslande uit Waregem en klopt wel degelijk dat etixx de verdeler is bij Astana. Van Elslande kan het weten want hij is de ploegdokter van Astana. Ik neem al een tijdje enkele producten en ben er zeer tevreden over. Diene recovery shake om na de inspanning in te nemen is echt lekker en is optimaal voor te recupereren.
Full training complex shake, Etixx Bodybuilding.nl Forum.
Ik train nu al even en wil dit jaar ook shakes beginnen nemen voor en na de training. Heb een product gevonden dat in de apotheek verkrijgbaar dus veilig is, genaamd Full training complex shake van Etixx. Dit is de samenstelling per 50g poeder.:
Etixx Recovery Shake kopen? Mantel.com België.
Dit is alweer mijn derde pot Etixx Recovery Shake in de Framboos/kiwi smaak. Deze is goed te drinken in combinatie met melk. Met water aangemaakt is dit niet zo lekker. Verder merk ik dat in vergelijking met het niet nemen van de shake het herstel een flink stuk beter is.
Etixx door Matteo op wielertoerist.be.
PS Wel niet een gans seizoen aan de pillen of anders treed er gewenning op en zijn de effecten minder. Petronius 1 Dec om 0200.: etie147 1 Dec om 0200.: ga eens naar het forum Voeding daar vind je reeds een volledig item gewijd aan etixx.
Etixx Recovery Shake Framboos Kiwi 15, kg hier online bestellen FARMALINE.be.
Schrijf een review. Etixx Recovery Shake Framboos Kiwi kopen. Je kan Etixx Recovery Shake Framboos Kiwi van het merk Etixx, geproduceerd door AXONE PHARMA T4, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sportvoeding Energiedrinks of via de volgende categorie.:

Contacteer ons