ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance ├ępargne
assurances ├ępargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Op zoek naar ergo oost?

ergo oost
Ergo Oostpraktijk, Voor Ergotherapie in Oldenzaal Zorgzoeker Zilveren Kruis.
Ergo Oostpraktijk, Voor Ergotherapie. Prins Bernhardstraat 4 BE6. 7573 AM Oldenzaal route. Deze zorgverlener is gecontracteerd voor ergotherapie. Voor deze zorgverlener is geen verklaring van uw huisarts nodig, tenzij de behandeling plaatsvindt op een schoollocatie. Ook in 2017 weer de beste service bij Zilveren Kruis.
Ergo Oost Praktijk voor Ergotherapie Oldenzaal Praktijk voor Ergotherapie Oldenzaal.
Welkom op de website van Ergo Oost, Praktijk voor Ergotherapie in Oldenzaal. Ergo Oost is de eerste vrijgevestigde ergotherapiepraktijk van Oldenzaal en bestaat sinds 2007. Ergo Oost is een praktijk voor volwassenen en heeft als zorggebied de gemeenten Oldenzaal, Dinkelland en Losser.
Ergo Oost Hallo Losser.
Ergotherapie is bedoeld voor mensen die door lichamelijke of geestelijke klachten allerlei praktische problemen ondervinden., Ergo Oost, Praktijk voor Ergotherapie. Ergotherapie helpt u bij het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten wanneer u hier als gevolg van lichamelijke of psychische klachten problemen in ondervindt.
Ons team Ergo Oost Praktijk voor Ergotherapie Oldenzaal.
Binnen Ergo Oost zijn Patricia Stockmann, Susan Berens en Esther Wesselink als ergotherapeut werkzaam. Tevens worden binnen Ergo Oost regelmatig ergotherapeuten in opleiding begeleid. 0541 76 00 21. Bernhardstraat 4 BE 6, Oldenzaal. Haverstraat 15E, Oldenzaal. 2018 Ergo Oost Praktijk voor Ergotherapie, Oldenzaal Privacyverklaring Webdesign: Designstudio Twente.
Contact route Ergo Oost Praktijk voor Ergotherapie Oldenzaal.
Ergo Oost Praktijk voor Ergotherapie is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur op telefoonnummer 0541-760021. Tevens is Ergo Oost bereikbaar via onderstaand contactformulier of per e-mail: Gezondheidscentrum Oldenzaal. Prins Bernhardstraat 4 BE 6. 7573 AM Oldenzaal Routekaart.
Neem contact op met ERGO.
We gebruiken ook cookies voor anonieme statistieken die ons in staat stellen te begrijpen hoe u onze website gebruikt en om ons te helpen de klantenservice voor u te verbeteren. Bij een bezoek aan onze website neemt u kennis van de ERGO cookie-melding.
ErgoThuis Welkom.
Heeft u hulp nodig bij het aan en uitkleden, bij het eten en drinken of bij persoonlijke lichaamszorg? Of lukt het niet meer om huishoudelijke taken of boodschappen te doen, te telefoneren of hobbys uit te voeren zoals u dat gewoon bent?
Filip Schepens Ergopraktijk.
Hierna werkte ik als ergotherapeut in verschillende scholen in het buitengewoon onderwijs alsook in verschillende Multi Functionele Centra, toenmalige Medische Pedagogische Instituten. Ik behaalde het postgraduaat Arbeidsbegeleider/jobcoach op de Hogeschool Gent, en werkte 14 jaar als arbeidsbegeleider/jobcoach in het maatwerkbedrijf sociale werkplaats Ateljee VZW.

Contacteer ons