ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Meer resultaten voor goed doel kinderen

goed doel kinderen
Editiepajot: Kinderen Maantje TERNAT zingen voor goed doel.
Kinderen Maantje TERNAT zingen voor goed doel. Dat de kinderen van Maantje Ternat, het Initiatief voor Buitenschoolse Opvang van Infano vzw het vroegere CKO t Breugelkind vzw grote dierenvrienden zijn, werd vandaag wel heel duidelijk. De kinderen zamelden al zingend geld in voor het goede doel, meer bepaald voor het dierenasiel Sint-Hubertus in Aalst.
velgen met banden.Portal United Carshops.
Goede doelen Spel Zonder Grenzen.
In november kochten we voor 805 Champagne voor het goede doel aan Het Kinderkankerfonds: Dit fonds zet zich in voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en hun gezinnen. Iedere vrijwillige medewerker van SZG kreeg zon unieke fles champagne.
Zes ondernemers organiseren kunstevent voor goede doel Made in West-Vlaanderen.
Ze brachten een veertigtal bedrijven en evenveel kunstenaars samen. Ze doen dat niet zomaar maar met als doel kinderen te helpen. REart ontstond in 2014, toen een aantal ondernemers, sterk betrokken met en gepassioneerd door hedendaagse kunst, op het idee kwamen om bedrijven en hedendaagse kunstenaars samen te brengen. De kunstenaars kregen als opdracht een werk te maken met de afvalstromen van de deelnemende bedrijven. De curator van RE art was Jan Hoet jr. De symboliek was bijzonder sterk. Sothebys Belgium veilde achteraf de kunstwerken waardoor de zo goed als waardeloze producten terug waarde kregen.
Nieuws Fonds Kadee Fonds Kinderziekenhuis Prinses Elisabeth.
De opbrengst gaat integraal naar een goed doel Fonds Kadee Kinderziekenhuis UZ Gent zie www.fondskadee.be. Inschrijven kan via eldee.volondat@gmail.com. Elk team mag maximaal 4 leden tellen. De inschrijvingskost bedraagt 20 EUR per team. Voor de podiumploegen is een prijs voorzien. Maar elke deelnemer krijgt achteraf een attentie. Spinningmarathon tvv vakantieweek voor chronisch zieke kinderen.
Carrefour breidt CUBZZ-gamma uit ten voordele van kinderen in nood Gondola.
Om geld in te zamelen voor kinderen in nood bracht de retailer toen speculoos, koffie van Belgische makelij en een gezonde chocoladedrank op de markt, maar nu breidt Carrefour zijn gamma ook uit met lichtbruin brood. Het wordt gemaakt met Belgische bloem en wordt op traditionele wijze in een steenoven gebakken. Het heeft bovendien een laag zoutgehalte 25% minder zout. Vanaf eind april kunnen klanten het ronde brood van 600g terugvinden in alle Carrefour Hypermarkten, Market en Express. Klant kiest het goede doel. Het partnerschap tussen Carrefour en CUBZZ gaat verder dan enkel het goede doel steunen. Zo kunnen klanten hun goede daad personaliseren door zelf een goed doel te kiezen.
Hartekinderen vzw.
We dragen ons steentje bij tot het oplossen van medische, psychologische, sociale en pedagogische problemen waarmee de ouders en personen met een aangeboren hartafwijking geconfronteerd worden. We stimuleren de uitwisseling van ervaringen tussen ouders, broers en zussen en andere familieleden van hartekinderen en tussen de kinderen en jongeren zelf.
VZW Pagadderke, Kansen voor Kinderen Goededoelen.be.
Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben. VZW Pagadderke, Kansen voor Kinderen Vereniging zonder winstgevend doel. Officiële naam: PAGADDERKE, KANSEN VOOR KINDEREN.

Contacteer ons