ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Op zoek naar goed doel kinderen?

goed doel kinderen
Kinderen en tieners op sociale netwerksites.
Tegelijk geven ze hen ook de mogelijkheid om een positief beeld van zichzelf te scheppen. Er zijn ook veel mensen die de sociale media gebruiken om hun talenten te tonen, creatief te zijn of een goed doel te steunen. En de risico's?
velgen met banden.Portal United Carshops.
Goede Doelen Student Kick-Off.
Kinderen uit kansarme gezinnen en etnische minderheden, kinderen of jongeren met een handicap en kinderen in rurale gebieden moeten dezelfde kansen krijgen als andere kinderen. Ujeli Care Centre. Het Ujeli Care Centre is een organisatie die sinds 2011 2068 volgens de lokale tijdsrekening gratis eerstelijnszorg voorziet voor kinderen in de regio Pokhara, Nepal.
Het duolegaat: voordelig voor uw erfgenamen én een goed doel Fifty Me MAGAZINE.
Door te kiezen voor een duolegaat met een goed doel als SOS Kinderdorpen, betalen uw erfgenamen geen successierechten én biedt u een toekomst aan kinderen in nood. Een duolegaat zorgt ervoor dat uw erfgenamen geen successierechten betalen omdat SOS Kinderdorpen dat in hun plaats doet.
Een Hart voor Limburg Subfondsen.
Een Hart voor Limburg is een goed doel van Limburgers, voor Limburgers. Deze organisatie steunt ieder jaar tientallen projecten ingediend door Limburgse organisaties, verenigingen, instellingen en groeperingen. Het gaat in het bijzonder om sociaal-maatschappelijke initiatieven die kansen willen creëren voor kinderen en jongeren uit Limburg.
Bescherm Kinderen verkoopt in één keer 2.000 mascottes voor goed doel Samenleving KW.be.
Nieuws uit jouw gemeente. Bescherm Kinderen verkoopt in één keer 2.000 mascottes voor goed doel. 25/11/15 om 1028: Bijgewerkt om 1040.: De vzw Bescherm Kinderen van Tim Vanhauwaert verkoopt momenteel pluche versies van haar mascotte Woofie om de werking te financieren.
Kinderen Dansen op het IJs Wikipedia.
Kinderen Dansen op het IJs is een Nederlands televisieprogramma. De speciale kinderversie van Sterren Dansen op het IJs. In dit programma schaatsen de kleinkinderen van de BN'ers. Het doel van dit programma was om geld te verdienen voor hun leeftijdgenootjes in Zuid-Afrika.
Goede doelen Spel Zonder Grenzen.
In november kochten we voor 805 Champagne voor het goede doel aan Het Kinderkankerfonds: Dit fonds zet zich in voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en hun gezinnen. Iedere vrijwillige medewerker van SZG kreeg zon unieke fles champagne.

Contacteer ons