ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Resultaten voor goed doel kinderen

goed doel kinderen
Speelgoed voor elk kind: zo wordt niemand vergeten door de Sint Goedgezind.be by Gezinsbond.
Vzws De Kindervriend en Caritas zorgen ervoor dat elk speelgoedje terechtkomt bij kinderen die het nodig hebben. Benieuwd hoeveel er dit jaar wordt opgehaald? Volg het op de Facebookpagina Speelgoed voor elk kind en ook via de Facebookpagina van de Gezinsbond zullen we af en toe een update delen. Gezinsbond voor iedereen. Intussen spant de Gezinsbond zich, via het project Gezinsbond voor iedereen, al heel wat jaren in om ook gezinnen die het moeilijker hebben in de samenleving te bereiken en te betrekken bij activiteiten. Tags: cadeau, gezin in armoede, goed doel, kinderarmoede, sinterklaas, speelgoed voor elk kind.
Giften, sponsoring en schenkingen tvv Kinderkankerfonds UZ Leuven.
In 2016 voor de laatste maal. De opbrengst steeds voor een goed doel. De laatste jaren telkens voor het Kinderkankerfonds Leuven en in het bijzonder voor de palliatieve zorg voor kinderen KITES zorgteam. Lieve en Herman schenken het prachtige bedrag van 5.570 euro aan het KITES zorgteam.
We love Marie fonds vzw.
Een goed doel is een zaak van algemeen belang, maar als dit over je beste vrienden gaat: wordt het ons eigen doel! Ik ben Paul de papa van Marie. Honderden kinderen worden ermee geconfronteerd en verdienen het om geholpen te worden.
Bekijk de goede doelen.
Schenk een GoodGift. Goed doel kiezen. Goed doel kiezen doneer je GoodGift aan een van deze organisaties. FILTER VOLGENS CATEGORIE. Kunst Cultuur 4. Natuur Milieu 5. FILTER VOLGENS LAND. Deze pagina: 9 van 37 goede doelen. Een fijne verjaardag voor elk kind! Meer informatie Doneer. Ondersteunen van plattelandsgemeenschappen. Meer informatie Doneer. Moedigt kinderen aan om nieuwsgierig te zijn.
Deejays for the world programma.
Goede Doelen Ronde Tafel 25 Antwerpen.
We bieden hulpverlening aan kinderen en jongeren in een problematische opvoedingssituatie POS of die een als misdrijf omschreven feit. De Speelhoeve is een dagverblijf voor kinderen en jongeren van 2 tot 21 jaar met zware mentale en of motorische beperkingen.
Eén voor Kinderen: Goede doelen slaan handen ineen UNICEF.
Deze cookies maken het mogelijk om probleemloos YouTube-video's' e.d. op deze site af te spelen. Deze cookies helpen ons bij het inzetten van relevante advertenties. Zo kunnen we ons mediabudget zo efficiënt mogelijk te besteden. Ons doel: met minder uitgaven méér kinderen helpen.
Ruim 100 Goede Doelen die u kan opnemen in uw testament, een groepscampagne van testament.be.
Met meer dan honderd deelnemende ngos, goede doelen en maatschappelijke organisaties is testament.be uitgegroeid tot de grootste nationale groepscampagne ooit. 32 0479 76 00 76. volg ons op facebook. vzw testament.be Huidevettersstraat 58-62 1000 Brussel 0479 76 00 76 info@testament.be privacy powered by duotix Inloggen asbl testament.be Rue des Tanneurs 58-62 1000 Bruxelles 0479 76 00 76 info@testament.be privacy powered by duotix Inloggen.

Contacteer ons