ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Op zoek naar goed doel kinderen?

goed doel kinderen
Deejays for the world programma.
Eén voor Kinderen: Goede doelen slaan handen ineen UNICEF.
Deze cookies maken het mogelijk om probleemloos YouTube-video's' e.d. op deze site af te spelen. Deze cookies helpen ons bij het inzetten van relevante advertenties. Zo kunnen we ons mediabudget zo efficiënt mogelijk te besteden. Ons doel: met minder uitgaven méér kinderen helpen.
Meer vrijheid bij nalatenschap, goed voor het goede doel VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Expert Meer vrijheid bij nalatenschap, goed voor het goede doel. Vanaf 1 september 2018 wijzigt het erfrecht grondig. Dat is niets te vroeg: ons huidig erfrecht dateert uit de periode van Napoleon, en is daardoor niet meer aangepast aan onze samenlevingsvormen. Deze week gaan we in De" inspecteur" en op VRT NWS in op de verschillende facetten van een erfenis. Michaël Van Droogenbroeck. Financieel journalist bij VRT NWS. Voor meer van Michaël Van Droogenbroeck, klik hier. ma 20 nov 2017 0842.: Belangrijkste aanpassing door de opfrissing van het erfrecht volgend jaar is de grotere vrijheid voor wie zn nalatenschap regelt via een testament. Mensen" krijgen meer vrijheid en een paar regels die nu heel wat betwisting veroorzaken, zijn scherper gesteld, zo zei Justitieminister Koen Geens vanmorgen in De" inspecteur. Hoe zien de nieuwe regels er concreet uit? Regelen of niet? Als u niets op voorhand regelt dan gaat uw nalatenschap verdeeld worden onder uw kinderen, een gelijk bedrag voor ieder kind.
Cunina Jouw peterschap doorbreekt kansarmoede.
Ontdek hoe ook jij een kansarm kind die sleutel kan geven om uit de vicieuze cirkel van armoede te geraken. Een muziekschool op het dak van de wereld. Cunina bouwde samen met Tomorrowland een school voor de muzikale en creatieve ontplooiing van kinderen.
Een warme oproep voor de Warmste Week voor Kerst! Kind en Preventie vzwKind en Preventie vzw.
Droom jij er al jaren van om samen met jouw collegas, jouw consultatiebureau, jouw inloopteam, jouw vrijwilligers, jouw ouders, jouw moedergroep, je vrienden, je kennissen, je kinderen, je familie, een actie op te zetten voor Music for Life en de opbrengst ervan in te laten zetten door Kind en Preventie voor onze ouders met kinderen? Dit kan nu! Registreer je actie op de website van Music for Life. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om een actie op te zetten, je te registreren en Kind en Preventie vzw als goed doel te kiezen. In de lijst met goede doelen vind je Kind en Preventie vzw terug onder Welzijn.
Marlène de Wouters probeert sport toegankelijk te maken voor kansarme kinderen Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Ik ben er wel van overtuigd dat als je die kinderen een toekomst geeft, er veel zich misschien niet hadden laten hersenspoelen. Alleen al om de reden hierboven, heeft ze daarom een goed doel in het leven geroepen. Het MW Fund.
Een geboortebewijs voor een kind in het Zuiden Plan Cadeau.
In je mailbox vind je een link naar je Cadeaukaart met een mooie foto uit het Zuiden, informatie over het goede doel dat je met je geschenk steunt en je persoonlijke wens. Misschien ook iets voor jou.: Laat een meisje één jaar voetballen. Schrijf je in. Plan België / Plan Belgique. Hoe werkt Plan Cadeau? Krijg ik een fiscaal attest? Wie is Plan België? Een verrassing voor jou, een groot geschenk voor kinderen in het Zuiden.
Save the Children Wat doen we?
Door samen op te komen voor kinderen in de hele wereld kunnen we meer doen dan alleen noodhulp geven of een school neerzetten. Om echt iets te veranderen, geven we voorlichting en betrekken we ouders, overheden, beslissers in de gemeenschap en natuurlijk de kinderen zelf in onze projecten.

Contacteer ons