ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Zoeken naar ergo

ergo
200 banen bedreigd bij verzekeraar Ergo De Standaard.
De moeilijke economische context van lage rentevoeten, die een impact heeft op de winstgevendheid van levensverzekeringsproducten, treft vooral Ergo in België en Luxemburg, door zijn primaire focus op levensverzekeringen en zijn kleinere schaalvoordeel in de markt. De winstgevendheid van Ergo kwam bijgevolg onder druk te staan, meldt Ergo in een persbericht.
Ergo Forum Test-Aankoop.
Bovendien heb ik onlangs gekozen om Ergo volledig te verlaten, omdat ik aangeklampt werd door één van hun medewerkers die perse zijn spaar-product wou komen aanprijzen en eiste dat ik telefoonnummers van vrienden zou geven om ook te gaan lastig vallen.
ERGO Insurance Verzekeringen.be.
ERGO en ERGO Life verzekeringen. ERGO Insurance nv werkt met twee verschillende merken: ERGO en ERGO Life. ERGO biedt pensioenspaarproducten aan, alsook andere levensverzekeringen zoals onder meerspaar en beleggingsverzekeringen. De verzekeringen worden verdeeld via het exclusief netwerk ERGO Partners nv, dat uit ongeveer 1400 zelfstandige medewerkers bestaat.
200 banen bedreigd bij verzekeraar ERGO Het Nieuwsblad.
Daarom wil men focussen op de bescherming en dienstverlening aan de bestaande klanten van ERGO België. Aangezien de verkooporganisatie zeer afhankelijk is van levensverzekeringen en gezien de voorgestelde stop in de verkoop van nieuwe contracten van ERGO levensverzekeringen, en bij gebrek aan duurzame alternatieven, heeft ERGO de intentie om de verkooporganisatie binnen ERGO Partners in België en Luxemburg te sluiten, zegt Mark Lammerskitten, CEO van ERGO België.
Ergo Comfort Home.
De up to date kennis zorgt ervoor dat Ergo Comfort u steeds de meest innovatieve hulpmiddelen en nieuwe inzichten kan verschaffen. Ergo Comfort begeleidt u bij het inrichten van gezonde en efficiënte werkplekken zodat uw medewerkers zich volledig kunnen toeleggen op uw core business.
Emil Ergo Wikipedia.
Emile Victor Emil Ergo Selzaete, 20 augustus 1853 Berchem, 11 oktober 1922 was een Belgisch muziektheoreticus, docent en componist. Hij was zoon van Eugenius Ergo facteur bij burgervoorzieningen en Hortence Virginie van de Cotte. Hij bekwaamde zich in het bespelen van viool en koperen blaasinstrumenten.
Moeten verzekeringnemers bang zijn voor herstructureringen bij Ergo? Verzekeren Moneytalk.be.
Het Duitse Ergo International heeft toegezegd om het kapitaal van de Belgische onderneming met meer dan 300 miljoen euro te versterken. De Belgische tak van Ergo telt 800.000 klanten, van wie hij 524 miljoen euro aan premies ontvangt. Maar wat Ergo ondanks de kapitaalinjectie toch in de problemen komt?
Minder ontslagen dan verwacht bij verzekeraar Ergo economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Ergo werkte daarnaast ook met 500 zelfstandige verzekeringsagenten. Dat werk valt weg, maar de bonden hebben volgens Liefooghe geen" zicht op wat er met de zelfstandige agenten gebeurt. Verzekeraar Ergo wil stoppen met levensverzekeringen: 200 banen bedreigd. Lees meer over.

Contacteer ons