ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Meer resultaten voor ergo verzekeringen klachten

ergo verzekeringen klachten
Pensioensparen Ergo Spaargids.be forum.
Gisteren heb ik me laten verleiden tot het tekenen van een contract bij Ergo. Nog niks betaalt, enkel een handtekening. Vandaag was ik aan het denken over wat die kerel allemaal wist te vertellen en vond heel dat Hamburg-Mannheimder deel maar niets.
Ergo Forum Test-Aankoop.
sinds meer dan 15jaar ben ik klant voor pensioensparen bij hamburg manheimer, later ergo genoemd. Op 7 maart dus nog geen 14 dagen geleden spreken mijn man en ik af op het kantoor van Ergo met de consulent die mijn contract onder zich houdt. De begunstigde bij overlijden diende te worden aangepast en de consulent zou ool de andere verzekeringen bekijken ivm nog up-to-date zijn.
ervaringen met Ergo? Forum Test-Achats.
Omdat zo goed als heel belgie ondertussen hun malafide praktijken al kende hebben ze gewoon hun naam veranderd naar ergo Gelukkig zijn de meeste mensen ondertussen slim genoeg om niet meer met Ergo een contract aan te gaan pure oplichting, hopelijk wordt dit snel verboden.
Moeten verzekeringnemers bang zijn voor herstructureringen bij Ergo? Verzekeren Moneytalk.be.
AXA Verzekeringen en Ethias hebben al afkoopacties georganiseerd om het aandeel levensverzekeringen met levenslange rendementen in hun portefeuille af te bouwen. Net zoals Ergo heeft AXA de verkoop van nieuwe individuele beleggingsverzekeringen stopgezet. Beleggingshorizon: 8 jaar en één dag. Verwacht rendement: / 1 procent.
Klacht over ERGO LIFE SA? Gebruik de Test-Aankoop Klachtenbox.
Historiek van de score. Alle klachten tegen dit bedrijf. Aansleep uitbetaling na opzegging contract. ERGO LIFE SA FINANCIELE DIENSTEN. Vier" weken geleden heb ik Ergo gevraagd om volgende contracten af te kopen: 1.486.107-31 EN 10.185.696-40. Rede hiervoor: een dure en dringende medische behandeling.
Klachten ERGO.
Wij vinden het belangrijk dat onze producten en diensten aan uw verwachtingen voldoen. Als er iets niet 100% naar wens is, dan verneemt het Complaints departement van ERGO dat graag. Stuur ons uw suggestie of klacht toe; zo kunnen wij u in de toekomst nog beter van dienst zijn. Neem contact op met ons Complaints departement en wij nemen zo snel mogelijk uw klacht in behandeling. Per post: Complaints departement, Loksumstraat 25 te 1000 Brussel. Per e-mail: complaints@ergo.be. Per telefoon: 02/53.55.888. Niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Neem contact op met de Ombudsman verzekeringen op het telefoonnummer 02/547 58 71 of stuur een e-mail naar info@ombudsman.as.
Fonds onder de loep: Ergo Golden Future MijnKapitaal.be.
Home Overige beleggingen Pensioensparen Fonds onder de loep: Ergo Golden Future. Fonds onder de loep: Ergo Golden Future. Posted By: Robokat Carl De Ridder on: 29 juni 2015 In: Pensioensparen 11 Comments. Sommige bedrijven beloven u hemel op aarde, andere suggereren een gouden toekomst.
Verzekeraar Ergo wil stoppen met levensverzekeringen: 200 banen bedreigd Economie Geld HLN.
Ergo wil niet zoals de vakbonden van een uitdoofscenario spreken en benadrukt" dat bestaande klantencontracten niet zullen worden beïnvloed en de dienstverlening niet geïmpacteerd. Het Duitse moederbedrijf, Ergo International, wil voorts 300 miljoen euro injecteren in het kapitaal van Ergo België.

Contacteer ons