ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Op zoek naar ergo latijn?

ergo latijn
Sentio ergo sum Sara plukt de dag.
Ik heb ooit Latijn en Grieks leren vertalen op school. Veel weet ik daarvan niet meer, maar bepaalde termen heb ik toch nog onthouden. Zoals Cogito ergo sum. Ik heb de juiste betekenis nog even opgezocht.: Ik denk dus ik ben.
Betekenis ergo.
Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord ergo. Je kunt ook zelf een definitie van ergo toevoegen. dus Bron: nl.wiktionary.org. dus Bron: hetambtelijkwoordenboek.webklik.nl. Let op: Spelling van 1858 gevolgelijk, dus, derhalve anoniem 17 februari 2016. Betekenis van ergo toevoegen.
Onderwijskiezer.
Om te weten hoe goed leerlingen het doen in het eerste jaar hoger onderwijs kijkt men naar het studierendement. Onderstaande tabel geeft het studierendement SR in het eerste jaar van het hoger onderwijs weer van studenten uit een secundaire studierichting.
www.abdijkoorgrimbergen.be.
Latium.nl: Spreekwoorden: A: Latijn en grieks, Latijn vertalingen, Grieks vertalingen en alles over de Romeinen en Grieken! Latijnse en griekse vertalingen, mythes en legendes.
Honger" maakt elke maaltijd gekruid, oftewel Honger" maakt rauwe bonen zoet." Citius, altius, fortius. Sneller, hoger, sterker" Olympische Spelen. Cogito ergo sum. Je" pense donc je suis, Ik" denk, dus ik besta" Ren Descartes ter bewijsvoering van zijn eigen bestaan.
Ergo Wikipedia.
Ergo, latijn voor dus, aldus, bijgevolg Cogito ergo sum: Ik denk, dus ik ben René Descartes. ERGO Groep, Duitse financiële instelling. Ergo motorfiets, een Duits historisch merk van motorfietsen. Ergometer, een apparaat waarmee de hoeveelheid arbeid die een lichaam of deel van een lichaam verricht.
Latijn/Les 4 Wikibooks.
In de eerste zin wordt met van niet een bezit aangeduid maar een oorsprong of waarvandaan en daarvoor gebruikt het Latijn de ablativus, wat nog eens extra benadrukt wordt door het gebruik van ab. In de tweede zin wordt echter benadrukt dat ik de slavin van de slavenhandelaar koop, de slavin die het eigendom is van de slavenhandelaar.
Latijnse woorden, spreuken, uitspraken, citaten en gezegden deel 1.
Latinitas Deze cursus Latijn speciaal gericht op volwassenen is zo samengesteld dat alle hoofdzaken van de Latijnse taal worden behandeld: de vormen waarin Latijnse woorden optreden; de manier waarop die vormen in een zin worden gebruikt, en de betekenissen die zinnen daardoor krijgen.

Contacteer ons