ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Meer resultaten voor ergo latijn

ergo latijn
Potjeslatijn.
Ergo dixo: Eva Ceasar! Moratori te sulatent! Hilaria is te koop bij BOL.com! Latijn is geen eenvoudige taal. Potjeslatijn moet ook niet onderschat worden, maar kent één groot voordeel: je maakt nooit een fout in deze taal. Je bent hooguit flauw of onbegrijpelijk.
ERGO research intelligence Home.
ERGO IS LATIJN VOOR DUS. DE NAAM VERWIJST NAAR ONZE OPVATTING OVER. ONS VAK: ONDERZOEK MOET HELPEN OM KEUZES TE MAKEN. EN BESLUITEN TE NEMEN. Ergo is lid van MOA Marktonderzoek Associatie. en ESOMAR European Society for Opinion and Marketing Research.
Pegasus 1 woordentrainer Latijn on the App Store.
De woordentrainer bevat meer dan 700 woorden en hoort bij het leerboek voor Latijn Pegasus 1, uitgegeven bij Uitgeverij Pelckmans. De woorden zijn ingedeeld per caput en per caputonderdeel. Ieder woordkaartje bevat naast de vertaling ook de nodige grammaticale informatie.
www.abdijkoorgrimbergen.be.
ego vertaling Latijn Nederlands.
Ergo Wikipedia.
Ergo, latijn voor dus, aldus, bijgevolg Cogito ergo sum: Ik denk, dus ik ben René Descartes. ERGO Groep, Duitse financiële instelling. Ergo motorfiets, een Duits historisch merk van motorfietsen. Ergometer, een apparaat waarmee de hoeveelheid arbeid die een lichaam of deel van een lichaam verricht.
Latijn/Les 4 Wikibooks.
In de eerste zin wordt met van niet een bezit aangeduid maar een oorsprong of waarvandaan en daarvoor gebruikt het Latijn de ablativus, wat nog eens extra benadrukt wordt door het gebruik van ab. In de tweede zin wordt echter benadrukt dat ik de slavin van de slavenhandelaar koop, de slavin die het eigendom is van de slavenhandelaar.
Latijnse woorden, spreuken, uitspraken, citaten en gezegden deel 1.
Het boek komt voort uit een doe-het-zelf cursus Latijn in wekelijkse krantenafleveringen en is er op gericht een brede groep mensen enthousiast te maken, en te houden, voor het Latijn als taal, en zijn invloed op de moderne talen, en voor de Romeinse cultuur.

Contacteer ons