ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Meer resultaten voor goed doel voor kinderen

goed doel voor kinderen
Een goed doel Samenspel op de BSO.
Vergelijk de situatie van de goede doelen met de eigen situatie van de kinderen.Vertel dat de kinderen tijdens een bepaalde gelegenheid kerstmarkt, een fancy fair, een feest voor ouders op de BSO een kraampje in gaan richten voor een goed doel.
Goede doelen De Heppening.
Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat alle leerlingen kunnen deelnemen aan activiteiten of initiatieven met een pedagogisch of sociaal doel ingericht door onze school. Jaarlijks verkopen wij wafels tijdens de openschooldag en chocolade hartjes op Valentijn. Tijdens de adventsactie sparen de kinderen geld voor een goed doel uit de eigen gemeente.
Doneren voor hulp aan vluchtelingen.
Hulp bij terugkeer of hervestiging. UNHCR is een goed doel voor vluchtelingen. UNHCR is wereldwijd de leidende hulporganisatie voor mensen op de vlucht. Wij helpen miljoenen vluchtelingen met noodhulp en bij het opnieuw opbouwen van hun leven. UNHCR werkt in 130 landen, in zowel steden als in ver afgelegen, gevaarlijke gebieden. We vangen families en kinderen op die vluchten voor oorlog, geweld of onderdrukking.
Kiwanis deelde 64.310 euro uit aan goede doelen en kinderen Torhout Vandaag.
Kiwanis deelde 64.310 euro uit aan goede doelen en kinderen. Afbeelding 8 juni 2017 Patrick Demarest Leave a comment. Kiwanis Torhout Houtland verzamelde in het werkjaar 2016-2017 zomaar eventjes 64.310 euro waarmee ze 35 projecten ondersteunen die sociaal georiënteerd of kindvriendelijk zijn. Volgende verenigingen, organisaties of projecten konden genieten van de steun van Kiwanis: VKT Torhout volleybalschool, Dominiek Savio Samen kansen bouwen, Special Olympics Belgium, vzw Hartekamp, kinderdagverblijf Hupsakee, Centrum Ambulante Revalidatie Torhout, Time Out project Groep Intro, Torhout Fietst tegen Kanker, kalender ten voordele van Rozenweelde, Sociaal fonds van de burgemeester, parkinson Kilimanjaro, Daktari project, fonds palliatieve Thuiszorg Torhout, vzw Ponyhoeve Kortemark, Harvey Scott slokdarmatresie, t Veld, Codercojo, De Andere Academie, Laebens Hannelore, Medisch Pedagogisch Instituut Rozenweelde, Nepal Jooren Surmont, Vrije Eigentijds Katholieke Basisschool Aartrijke, Julien dAussy Foundation, Kiekafobee Lichtervelde, familie Monkerhey, Kiwanis Eliminate, Bonjour Afrique, omnisportkamp Kiwanis, Kerst voor Iedereen, Zonnehart, Krekerock Cadataan Kortemark, De Kornuit, De Ziesel en enkel privégiften zonder kenbaarheid.
Goede doelen Spel Zonder Grenzen.
Ook jij kan deel uitmaken van dit team! Voorstel voor een goed doel? Gesteunde goede doelen opbrengst editie 2017.: Allimpic / 500. In juli schonk SZG 500 aan Allimpic. Deze Izegemse vereniging organiseert allerlei activiteiten voor mensen met een beperking. Elke zaterdag hebben ze hun wekelijkse zwemuurtje van 12u30-13u30 in de Krekel te Izegem met daarna meestal een sportactiviteit van 14u00 tot 15u00. Naast deze vaste wekelijkse afspraak organiseert men nog extra activiteiten zoals wandelingen, bowling, eindejaarsfeest., Het Kinderkankerfonds / 1.150. In november kochten we voor 1.150 Champagne voor het goede doel aan Het Kinderkankerfonds: Dit fonds zet zich in voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en hun gezinnen.
Save the Children Dit doen we.
Save the Children werd bijna een eeuw geleden 1919 opgericht door Eglantyne Jebb. Zij stelde daartoe persoonlijk een handvest op waarin zij de rechten van kinderen beschreef. Dit handvest vormde later de basis voor het in 1989 aangenomen Verdrag inzake de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties.
Kids2Go Charity Kids2Go.
Avontuur karting, quads. Avontuur paintball, lasergames. Bezienswaardigheden voor kinderen kastelen, grotten. Dierentuinen en wildparken. Kinderboerderijen en huifkartochten. Mama en Papa Quality Time. Natuurreservaten en tuinen. Recreatieparken en domeinen. Sport en vakantiekampen. Zwembaden en meren. Avontuur karting, quads. Avontuur klimmen, survival.
Plan International, het goede doel voor je bedrijf, school.,
Je bent op zoek naar goed doel om te steunen? Denk je daarbij aan een actie voor het goede doel, die de ontwikkeling van kinderen ten goede komt? Heel concreet kan je bijvoorbeeld Plan Ouder worden, vanaf 083, euro per dag.

Contacteer ons