ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Meer resultaten voor goed doel voor kinderen

goed doel voor kinderen
Het ene goede doel is het andere niet: deze vijf tips helpen je kiezen Binnenland Nieuws HLN.
Met dat geld kan je in arme landen voorkomen dat honderd kinderen blind worden door trichiasis een oogaandoening. Tenzij je redenen hebt om te vinden dat één persoon in eigen land, of van dezelfde huidskleur of wat dan ook, belangrijker is dan honderd mensen in een ander land, houdt het steek om meer te doneren buiten België. In elk geval zijn we in een goede positie om daadwerkelijk een verschil te maken: op wereldschaal horen de meeste Belgen qua inkomen bij de top vijf procent. Ga te rade bij experten. Binnen Effectief Altruïsme is er al veel onderzoek gedaan naar welke goede doelen de meeste impact hebben, onder meer op basis van bovenstaande vragen. Je kan kijken naar de aanbevelingen van meta-organisaties zoals givewell.org. Ze zijn een soort Test Aankoop voor goede doelen. Je kan ook op de website van een goed doel zelf kijken of hun interventies wetenschappelijk onderbouwd zijn.
vzw KIDS Goededoelen.be.
Zet je organisatie in de vitrine voor geïnteresseerde bezoekers van deze site. Goededoelen.be geeft je de kans helder te zijn over je doelstellingen, activiteiten en maatschappelijke impact. Betrouwbare informatie over goede doelen. Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf. Steun een goed doel dat bij jou past. Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben. vzw KIDS Vereniging zonder winstgevend doel. Officiële naam: KIDS. Onderwijs/Talentontwikkeling Personen met een handicap. Telefoon algemeen nummer. Stuur ons een e-mail! Bezoek onze website! Wij willen een antwoord bieden op de zorgvragen van gezinnen van kinderen en jongvolwassenen met een communicatieve beperking.
VZW Pagadderke, Kansen voor Kinderen Goededoelen.be.
Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben. VZW Pagadderke, Kansen voor Kinderen Vereniging zonder winstgevend doel. Officiële naam: PAGADDERKE, KANSEN VOOR KINDEREN.
Zoek een goed doel De Warmste Week.
Registreer je goed doel. Zoek een goed doel. Afstand 5 km. Goede doelen met extra aandacht voor kinderen. Kies een subthema. Cultuur / patrimonium. Migratie / integratie. Personen met een beperking. Hulp aan huis. Kinderen en jongeren. Cultuur / patrimonium.
Jouw feest voor een goed doel? Deel je geluk! SOS Kinderdorpen.
Een goed doel leek ons allemaal een prima plan: anderen laten meegenieten van ons feest. We kozen SOS Kinderdorpen omdat het een project is dat vertrouwd aanvoelt: het is Belgisch én we zijn allemaal papas en mamas, dus kinderen dichtbij en veraf helpen, daar tekenen we voor.
Kids2Go Charity Kids2Go.
Avontuur paintball, lasergames. Bezienswaardigheden voor kinderen kastelen, grotten. Dierentuinen en wildparken. Kinderboerderijen en huifkartochten. Mama en Papa Quality Time. Natuurreservaten en tuinen. Recreatieparken en domeinen. Sport en vakantiekampen. Zwembaden en meren. Avontuur karting, quads. Avontuur klimmen, survival. Avontuur paintball, lasergames.
Ruim 100 Goede Doelen die u kan opnemen in uw testament, een groepscampagne van testament.be.
De Vrienden Van Het Bordet Instituut. Dokters van de Wereld. Don Bosco Stichting. Duo for a Job. Een Hart Voor Limburg. Eigen Vermogen van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. Fonds voor Wetenschappelijk Reumaonderzoek FWRO. Fonds Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen.
Kindergeluk vzw.
Om onze middelen optimaal te kunnen aanwenden hebben wij er voor gekozen om ons te laten bijstaan door mensen uit het vak die dagdagelijks met onze doelgroep werken omdat zij het best geplaatst zijn om een oordeelkundig advies te geven. Doelstelling is altijd om de kinderen die zij begeleiden in de mate van het mogelijke dezelfde kansen te bieden als diegenen die niet met die problemen geconfronteerd worden en precies daarvoor ontbreken vaak de middelen.

Contacteer ons