ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Resultaten voor goed doel voor kinderen

goed doel voor kinderen
VZW Pagadderke, Kansen voor Kinderen Goededoelen.be.
Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben. VZW Pagadderke, Kansen voor Kinderen Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life.
Het ene goede doel is het andere niet: deze vijf tips helpen je kiezen Binnenland Nieuws HLN.
Met dat geld kan je in arme landen voorkomen dat honderd kinderen blind worden door trichiasis een oogaandoening. Tenzij je redenen hebt om te vinden dat één persoon in eigen land, of van dezelfde huidskleur of wat dan ook, belangrijker is dan honderd mensen in een ander land, houdt het steek om meer te doneren buiten België. In elk geval zijn we in een goede positie om daadwerkelijk een verschil te maken: op wereldschaal horen de meeste Belgen qua inkomen bij de top vijf procent. Ga te rade bij experten. Binnen Effectief Altruïsme is er al veel onderzoek gedaan naar welke goede doelen de meeste impact hebben, onder meer op basis van bovenstaande vragen. Je kan kijken naar de aanbevelingen van meta-organisaties zoals givewell.org. Ze zijn een soort Test Aankoop voor goede doelen. Je kan ook op de website van een goed doel zelf kijken of hun interventies wetenschappelijk onderbouwd zijn.
Bekijk de goede doelen.
Schenk een GoodGift. Goed doel kiezen. Goed doel kiezen doneer je GoodGift aan een van deze organisaties. FILTER VOLGENS CATEGORIE. Kunst Cultuur 4. Natuur Milieu 5. FILTER VOLGENS LAND. Deze pagina: 9 van 37 goede doelen. Een fijne verjaardag voor elk kind! Meer informatie Doneer. Ondersteunen van plattelandsgemeenschappen. Meer informatie Doneer. Moedigt kinderen aan om nieuwsgierig te zijn.
Bescherm Kinderen vzw Goededoelen.be.
Zet je organisatie in de vitrine voor geïnteresseerde bezoekers van deze site. Goededoelen.be geeft je de kans helder te zijn over je doelstellingen, activiteiten en maatschappelijke impact. Betrouwbare informatie over goede doelen. Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf. Steun een goed doel dat bij jou past. Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben. Bescherm Kinderen vzw Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life.
Zoek een goed doel De Warmste Week.
Zoek een goed doel. Afstand 5 km. Goede doelen met extra aandacht voor kinderen. Kies een subthema. Cultuur / patrimonium. Migratie / integratie. Personen met een beperking. Hulp aan huis. Kinderen en jongeren. Cultuur / patrimonium. Kinderen en jongeren. Personen met een beperking.
Plan International, het goede doel voor je bedrijf, school.,
Je bent op zoek naar goed doel om te steunen? Denk je daarbij aan een actie voor het goede doel, die de ontwikkeling van kinderen ten goede komt? Heel concreet kan je bijvoorbeeld Plan Ouder worden, vanaf 083, euro per dag.
Andere manieren om kinderen in nood te steunen.
Sport is bovendien goed voor lichaam en geest, zeker als het voor het goede doel is. Neem daarom zeker deel aan onze evenementen Sport voor UNICEF in België. Of nog beter zet je eigen sportieve actie op poten. Steun de kinderen.
Kids2Go Charity Kids2Go.
Avontuur paintball, lasergames. Bezienswaardigheden voor kinderen kastelen, grotten. Dierentuinen en wildparken. Kinderboerderijen en huifkartochten. Mama en Papa Quality Time. Natuurreservaten en tuinen. Recreatieparken en domeinen. Sport en vakantiekampen. Zwembaden en meren. Avontuur karting, quads. Avontuur klimmen, survival. Avontuur paintball, lasergames.

Contacteer ons