ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Zoeken naar cogito ergo sum vertaling

cogito ergo sum vertaling
Cogito ergo sum Wikipedia.
De inwaartse blik en het vertrouwen op het zelf was sinds de klassieke oudheid al aanwezig. In die zin zijn in het Cogito ergo sum echo's' te horen van het Griekse Ken uzelf en van Augustinus Si fallor, sum Als" ik mij vergis, ben ik.
Cogito ergo sum Vertaling naar Nederlands voorbeelden Engels Reverso Context.
Vertaling van Cogito" ergo sum" in Nederlands. Zoek Cogito ergo sum in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. Cogito ergo sum. 2 voorbeelden met overeenstemmingen." Cogito ergo sum. Take the three most famous words in all of Western philosophy: Cogito ergo sum."
cogito, ergo sum Latijn-Nederlands Woordenboek Glosbe.
Als u gebruikmaakt van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. woordenboek / woordenboek Latijn / Latijn-Nederlands woordenboek. Cogito ergo sum. cogito, ergo sum. cogito, ergo sum in Nederlands. vertaling en definitie" cogito, ergo sum" Latijn-Nederlands woordenboek online.
Ik denk dus ik ben Cogito ergo sum Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Ik denk dus ik ben Cogito ergo sum DE Ik denk dus ik ben Cogito ergo sum EN Ik denk dus ik ben Cogito ergo sum ES.
Cogito ergo sum 6 definities Encyclo.
Cogito ergo sum Ik denk, dus ik besta is een filosofische stelling van René Descartes, die een belangrijk element werd van de westerse filosofie. Cogito ergo sum is Latijn, de taal die men destijds soms sprak, maar vooral waarin werd geschreven.
Vertaling Latijn-Nederlands Cogito ergo sum et cum non tum age.
Cogito ergo sum et cum non tum age. Opgestuurd door 5946. Cogito ergo sum et cum non tum age. Details voor de vertaling. Cogito ergo sum et cum non tum age. Ik denk, dus ik besta en zo niet dan.
Cogito ergo sum Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Take the three most famous words in all of Western philosophy: Cogito ergo sum." De juiste vertaling van" cogito ergo sum" is: Ik" schud dingen door elkaar, dus ik besta. And the proper translation of" cogito ergo sum" is I" shake things up, therefore I am."
Cogito ergo sum: Beyond the Matrix.
René Descartes was een filosoof en wiskundige die leefde in West Europa rond het begin van de zeventiende eeuw. Een uitspraak was van hem in het Latijn, waardoor hij zeer bekend was geworden: Cogito ergo sum. De vertaling hiervan is: Ik denk, dus ik besta of Ik denk, dus ik ben.

Contacteer ons