ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Zoeken naar cogito ergo sum vertaling

cogito ergo sum vertaling
Vertalingen van en naar het Latijn Pagina 2 Taalkunde Wetenschapsforum.
Ik heb van honderd procent honderd van honderd gemaakt. Ik heb volkomen vertrouwen in je vertaling, maar ik ben er achter gekomen dat disce vertrekken of zoiets betekent. Kan je me uitleggen wat je daar mee bedoeld? Ik neem aan dat het betrekking heeft op weten. Terug naar boven. Geplaatst op 16 februari 2006 1734.: Disce is de imperativus enkelvoud van discere dat weten betekent. Quotation is a serviceable substitute for wit. Terug naar boven. Geplaatst op 09 maart 2006 0935.: misschien iets wat er op lijkt en wat ik ook altijd heb gehoord van mijn leraar: Cogito" ergo sum" Ik" denk dus ik ben."
Veelgebruikte Latijnse begrippen en hun vertaling Educatie en School: Taal.
Eerst volgt de vertaling, eventueel erachter de letterlijke betekenis. Latijnse term Vertaling Letterlijke betekenis. na Christus geboorte het jaar nul. in het jaar van de Heer. voor 12.00 uur. voor de middag. van te voren. het glas leegdrinken. tot de bodem. specifiek voor een zaak of situatie. te goeder trouw. met de zijnen/haren/hunnen. wordt vaak gebruikt in de betekenis van en, of. in welk geval. pluk de dag. cogito ergo sum.
Latijnse woorden, spreuken, uitspraken, citaten en gezegden deel 1.
Gedachten zijn vrij. Cogito ergo sum. Ik denk dus ik besta. Contra vim mortis non est medicamen in hortis. Tegen de kracht van de dood is er geen kruid gewassen. Aan hem die waagt, zal gegeven worden. Concordia res parvae crescunt.
5x wat de motto's' van de studentenverenigingen betekenen.
Oorspronkelijk bedacht door de Romijnse schrijver Lucius Annaeus Seneca en na bijna tweeduizend jaar nog steeds een waarheid als een blaarkop. 2: Cogito Ergo Sum. De club uit de Peperstraat hoefde bij de oprichting in 1990 waarschijnlijk niet lang na te denken over hun motto.
Cogito ergo sum 6 definities Encyclo.
Cogito ergo sum Ik denk, dus ik besta is een filosofische stelling van René Descartes, die een belangrijk element werd van de westerse filosofie. Cogito ergo sum is Latijn, de taal die men destijds soms sprak, maar vooral waarin werd geschreven.
Latijn/Les 4 Wikibooks.
Infantes in aqua ludunt. Cogito, ergo sum. Pecunia non olet. Conjugeer de volgende werkwoorden en vertaal de vormen.: Een nacht in Rome. Noctescit et Tertius in via ambulat. Tertius vigil est. Nunc clamorem procul audit, ergo ad originem clamoris currit.
cogito, ergo sum Latijn-Nederlands Woordenboek Glosbe.
Als u gebruikmaakt van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. woordenboek / woordenboek Latijn / Latijn-Nederlands woordenboek. Nederlands Noors Bokmål. Cogito ergo sum. cogito, ergo sum. cogito, ergo sum in Nederlands. vertaling en definitie" cogito, ergo sum" Latijn-Nederlands woordenboek online.
Cogito ergo sum Vertaling naar Nederlands voorbeelden Engels Reverso Context.
Vertaling van Cogito" ergo sum" in Nederlands. Zoek Cogito ergo sum in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen Synoniemen. Cogito ergo sum. 2 voorbeelden met overeenstemmingen." Cogito ergo sum. Take the three most famous words in all of Western philosophy: Cogito ergo sum."

Contacteer ons