ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance ├ępargne
assurances ├ępargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Resultaten voor ergo betekenis

ergo betekenis
Wat betekent ergo? WatBetekentHet.nl.
gevolglijk, bijgevolg, derhalve, dus. Er is al veel gezocht naar de betekenis van ergo en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Ergo Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Ergo of met Ergo in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Ergo inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Ergo en verwijzingen daarnaartoe.
Betekenis ergo.
Ontleend aan Latijn ergo aldus e-rego, gevormd uit ex uit en een afleiding bij de wortel van regere richten zie regeren. betekenis is dus uit de richting van. Al in het Latij Bron: etymologiebank.nl. dus Bron: hetambtelijkwoordenboek.webklik.nl. Let op: Spelling van 1858 gevolgelijk, dus, derhalve anoniem op 2016-02-17. Betekenis van ergo toevoegen.
Synoniemen van ergo; ander woord voor ergo synoniemen.net.
alzo, bijgevolg, derhalve, dus, gevolglijk. als synoniem van een ander trefwoord.: daarom, derhalve, dientengevolge, dienvolgens, dus, ergo, gevolglijk, zodoende dus bw.: aldus, bijgevolg, dan, derhalve, dientengevolge, ergo, zo, zodoende derhalve bw.: bijgevolg, daarom, dan, dus, ergo. woordverbanden van ergo grafisch weergegeven.
ergo WikiWoordenboek.
De ergo biedt gratis informatie en advies voor mensen in de wijk die moeilijkheden ondervinden bij: dagelijkse activiteiten, verplaatsingen in en rond de woning, aanpassingspremies aanvragen, het juiste hulpmiddel vinden en correct leren gebruiken. Ergo Advies op website: kortrijk.be; geraadpleegd 2017-10-08.
Ergo 9 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/cali003nieu01/cali003nieu01_0008.htm.: Gevonden op http//people.zeelandnet.nl/jakkes/.: ergo bijwoordUitspraak: rx dus formeel Synoniemen: derhalve, bijgevolg, daarom copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: ergo komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/ergo.:
ergo de betekenis volgens Muiswerk. mail.
ergo wat is de betekenis definitie. ergo voegwoord, bijwoord. uitspraak: er go. om die reden, vanwege die oorzaak. ik heb de sleutel, ergo: ik laat jullie binnen. Voegwoord: er go. Bijwoord: er go. daarom, daarvoor, derhalve, vandaar. Alles over ergo.
ergo Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
And the proper translation of cogito" ergo sum" is I" shake things up, therefore I am." En de juiste vertaling van cogito" ergo sum" is Ik" schud dingen door elkaar, dus ik besta. ergo ook: hence, therefore, on that account.

Contacteer ons