ergo
ergo pensioensparen
Summer Deal
ergo verzekeringen
assurance épargne
assurances épargne
classic shop
goed doel kinderen
etixx shop
mountainbike shop
ergo concept

Zoeken naar ergo betekenis

ergo betekenis
De structuur van ERGO.
ERGO is een merk van de Belgische verzekeraar ERGO Insurance nv. ERGO Insurance nv maakt dan weer deel uit van de ERGO Groep, één van de belangrijkste verzekeringsspelers op de Europese markt. Op zijn beurt behoort de ERGO Groep tot Munich Re, één van de grootste herverzekeraars op wereldniveau.
Synoniemen van ergo; ander woord voor ergo synoniemen.net.
alzo, bijgevolg, derhalve, dus, gevolglijk. als synoniem van een ander trefwoord.: daarom, derhalve, dientengevolge, dienvolgens, dus, ergo, gevolglijk, zodoende dus bw.: aldus, bijgevolg, dan, derhalve, dientengevolge, ergo, zo, zodoende derhalve bw.: bijgevolg, daarom, dan, dus, ergo. woordverbanden van ergo grafisch weergegeven.
Betekenis ergo.
Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord ergo. Je kunt ook zelf een definitie van ergo toevoegen. dus Bron: nl.wiktionary.org. dus Bron: hetambtelijkwoordenboek.webklik.nl. Let op: Spelling van 1858 gevolgelijk, dus, derhalve anoniem 17 februari 2016. Betekenis van ergo toevoegen.
ergo WikiWoordenboek.
Leenwoord uit het Latijn, in de betekenis van bijwoord van causaliteit: derhalve voor het eerst aangetroffen in 1540 1. bijwoord en onzijdig zelfstandig naamwoord van Latijn ergo 2 3. vrouwelijk zelfstandig naamwoord verkorting van ergotherapie. mannelijk zelfstandig naamwoord 1 verkorting van ergotherapeut.
Ergo Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Ergo of met Ergo in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Ergo inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Ergo en verwijzingen daarnaartoe.
Ergo 10 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/cali003nieu01/cali003nieu01_0008.htm.: Gevonden op http//people.zeelandnet.nl/jakkes/.: ergo bijwoordUitspraak: rx dus formeel Synoniemen: derhalve, bijgevolg, daarom copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: ergo komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/ergo.:
Betekenis van ergo Betekenis van.
Betekenis van cogito ergo sum. Betekenis van Kaulo. Betekenis van malafide. Betekenis van ipso facto. ergo betekenis, wat betekent ergo? Bekijk alle berichten door redactie. Door berichten navigeren. Betekenis van professioneel. Betekenis van cogito ergo sum. Een reactie achterlaten Reactie annuleren.
ergo Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
And the proper translation of cogito" ergo sum" is I" shake things up, therefore I am." En de juiste vertaling van cogito" ergo sum" is Ik" schud dingen door elkaar, dus ik besta. ergo ook: hence, therefore, on that account.

Contacteer ons